ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند انتقاد برای هرچه بهتر شدن شهریاری ها !
نویسنده پیام
saman-mohamadi آفلاین
تیم شهریاریها

تاریخ ثبت نام: تير ۱۳۸۸
اعتبار: 1
تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
شماره ارسال: #1
Heart چند انتقاد برای هرچه بهتر شدن شهریاری ها !
موضوع : چند انتقاد برای هرچهب بهتر شدن شهریاری ها
باسلام خدمت تمام کاربران ومدیران سایت شهریاریها
با توجه به این چند روزی که به سایت شهریاری ها می اومدم چند تا انتقاد برای هرچه بهتر شدن این سایت میکنم که امیدوارم مدیران سایت اون رو به خاطر داشته و درصورت امکان عملی سازند .
- تو فروم قسمتی به نام تشکر وجود داره اونم لطفا فعال کنید ./
- اگه میشه این امکان رو به وجود بیارید که کلماتی که در امضا کاربران است بیشتر باشند چون کاراکتراش خیلی کمه و نمی شه بیشتر از کاراکترهای ازقبل تعریف شده بیشتر نوشت
- چند تا شکلک جدید بزارید تو شکلک دونیتون !؟
- درفروم شهریاریها قسمت پرش در انجمن ، خیلی از موضوعات در اونجانیست که از مدیرای اصلی سایت درصورت امکان مطالب بیشتری را اضافه کنن به اون قسمت مانند : سیستمهای مدیرت محتوا سایت و وبلاگ ، سیستمهای عامل ، بازیهای کامپیوتری ، موبایل و گوشی همراه ، موسیقی ، ورزش ، برنامه نویسی ، گرافیک ، برق و الکترونیک و علم دانش و خیلی چیزهای دیگه .... . درصورتی که این قسمت هارو ایجاد می کنید منو مدیر اون قسمت ها کنید /)
- بازم شهریار این همه کافی نت داره چرا نمی رید آدرس سایتتونو بهشون بدبد بزنند بغل کامپیوتر ها * مطمئنن به خاطر اینکه سایته شهرشونم که شده میان من خودم چون دیدم واسه شهرخودمونو دارم فعالیت میکنم
- در سمت چپ ودر آلبوم عکس ها که نشون داده میشه عکسهاشو به روزکنید
- بازم محصولات فروشگاهتون رو زیاد کنید؟
- بازم من همه قسمت های سایتتون رو دیدم خوبه فقط یه چند تا از قسمت ها مونده اون هارم ببینم نقطه نظرات مهندسیمو اعلام میکنم !!!!
یه کارت 5 ساعته پی کام گرفته بودم اونم تموم شد ای بابا .....ا
--------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیران وکاربران عزیز این فقط نقطه نظرات من بود
ومدیرهای عزیز هم نظرشونو بگن ./

این مطلب درتاریخ 5/4/89 ویرایش شد .

وب سایت حوزه 13شهید صابوناتی
ارسال ایمیل انبوه
تزئینات،نقاشی ساختمان محمدی

http://www.kanoon-nasir.vcp.ir
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵ , ۴ , ۱۳۸۹ ۰۸:۵۱ صبح توسط saman-mohamadi.)
۴ , ۴ , ۱۳۸۸ ۰۶:۱۶ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
Ahmad آفلاین
Junior Member
**

تاریخ ثبت نام: آذر ۱۳۸۷
اعتبار: 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
شماره ارسال: #2
RE: چند انتقاد برای هرچه بهتر شدن شهریاری ها !
سلام
اول اینکه فکر نمیکنم با این طرز صحبت کردن به مقصودتون برسید می تونستید حداقل شخصیت خودتون رو بزرگتر از این نشون بدید
مخصوصا این که می خواهید سر تیتر هم باشید.
فکر نکنم سنتون زیاد باشه.دوم اینکه محصولات فروشگاه رو شما اگه می تونید تهیه کنید این محصولات رو هر جا پیدا نمی کنی.
سوم اینکه پیشنهاد می کنم یه کتاب درباره روش های گفتگو بگیرید مطالعه کنید.
۵ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۲:۳۸ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
hamid2day آفلاین
حمید سلیمانی

تشکرها : 14
( 2 تشکر در 2 ارسال )
شماره ارسال: #3
با تشکر از شما در مورد این انتقاد و وقت گذاشته اید و این مطالب رو برای ما نوشته اید..

من سعی می کنم به صورت بخش بخش و نه به صورت فهرست بار پاسخ و رویکرد سایت شهریاریها دات کام رو خدمت شما عرض کنم...
۵ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۰:۲۸ صبح
hamid2day آفلاین
حمید سلیمانی

( 2 تشکر در 2 ارسال )
شماره ارسال: #4
1- در مورد بازدید ها با شما موافق نیستم...و فکر می کنم منظور شما فعالییت کاربران باشه که این موضوع برمی گرده به خود کاربر در شهرستان شهریار و اینکه این فروم یک فروم لوکال هست و کاربران داخل شهریار باید بیایند و اینجا رو بسازند..بستر آماده هست و همه چی مهیا هست. و این رو دیگه من و دیگر دوستان نمی تونیم در نظر داشته باشیم که با زور بیان اینجا !! کاربری که در مثلا اصفهان هست سایت شهریاریها به دردش نمی خوره..چون تمام مطالب صرفه شهرستان هست..!!؟

2- آشنایی و نحوه کار کرد یک کاربر در شهریار هست...در 75% به دنبال چت و جریانات دیگه هستند و برای فعالییت اینجا نمیان..همیشه میگن پله پله...

3- در مورد تبلیغات "" شهریاریها "" تا به حال در هیچ کجا تبلیغ نداده و اگر شما لینک یا بنری در سایت ما دیده اید به خاطر تبادل لینک هست و این کار رو ادامه خواهیم داد. تمام هزینه ها به صورت شخصی پرداخت میشه و مدیران سایت آقای تاجیک و میرزایی بر این عقیده هستند که تبلیغ برای سایت گرفته نشده و سایت فقط و فقط برای اطلاع رسانی برای عموم مهیا باشه
۵ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۰:۳۶ صبح
hamid2day آفلاین
حمید سلیمانی

( 2 تشکر در 2 ارسال )
شماره ارسال: #5
4- در مورد فروشگاه : خدمت شما عرض شود که فروشگاه شهریاریها به صورت کاملا مجزاء از سایت شهریاریها هست و با موافقت کامل مدیران سایت راه اندازی شده و تمام مسئولیت اون بر عهده خودم هست.
خوب هدف من این در فروشگاه کاملا اختصاصی بودن محصولات هست. شما در کل ایران نمی تونید بیشتر از انگشتان یک درست فروشگاه تخصصی ورزشی پیدا کنید که کاملا شخصی و با محصولات خواص اداره بشه..و سعی شده داشته ها جوری گزینش بشن که به درد مشتری بخورند...و الان فقط فوتبال نیست رشته دیگه رو هم در بر گرفته و سعی دارم که از تمامی رشته ها در حد توان فیلم و سی دی آموزشی در دسترس مشتری قرار بدم.

کافی هست جستجو کنید و ببنید..نکته جالب اینجاست که چند فروشگاه رو میشناسم که از همین محصولاتی که از ما خریدن در سایتشون برای بازپخش و فروش استفاده می کنند.!!

یادمون باشه باید در هر پروسه ای فرقی داشته باشیم. اگه ما هم مثل تمام فروشگاه های دیگه فیلم و سی دی بفروشیم خوب این میشه یک فروشگاه کاملا معمولی و با اینکه شما تنها فردی نیستید که این رو گفته اید ولی این رویه رو ادامه خوام داد.
۵ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۰:۴۵ صبح
hamid2day آفلاین
حمید سلیمانی

( 2 تشکر در 2 ارسال )
شماره ارسال: #6
5- در مورد اخبار...یک سوال از شما دارم؟ شما چند منبع برای اخبار شهرستان می شناسید ؟

فارس - مهر - ایرنا و گه گاهی ایسنا و دیگر سایت های خبری

خوب جستجو کنید
مثلا فارس و بعد مقایسه کنید...دیدگاه بر این بوده که سعی شده تا آنجا که ممکن هست اخبار سیاسی و اخباری که یک روزه هستند در سایت قرار نگیرند. و جهت دار برخورد نکنیم... در همین جریانات انتخاباتی می تونه بهترین مثال باشه...

برای من جالب هست که شما می گوئید هزار تا خبر...1000 تا نه 500 یا 400 هم نه شما در کل هفته 30 تا خبر دسته اول و خبری که به درد خواننده بخوره رو بفرستید ببنید ما در سایت قرار می دهیم یا نه.. و اینکه ببنید کدام مطالب طرفدار داره اگه هدف فقط پر کردن سایت باشه...دیگه بهتر وبلاگ داشته باشیم تا سایت... و اینکه بخش خبری شهریاریها به عنوان یک reader عمل می کنه..خبرنگاز اختصاصی که نداریم و منبع رسمی و دقیق باشه و سعی شده بهترها گزنیش بشه
بعد اینکه نیرو نداریم... یک نفره نمیشه همه این سایت رو جلو برد... فروشگاه + گالری عکس + اخبار + بازی + فروم و سایت اصلی

بعدش من پیشنهاد می کنم حتما سایت خبری رو مرور کنید ببنید اخبار آیا به درد یک کاربر شهریاری می خوره و اصلا ارزش باز پخش و مجدد این خبر هست یا نه...

سایت فرمانداری شهرستان هم یکی از سایت های فعال در این جریان هست وباید قبول کرد که نه پناسیل کاربری اون سایت رو داریم و نه اینکه درست نیست که هر خبری که در سایت فرمانداری درج میشه رو ما کپی کنیم اینجا.. و باید گزینشی عمل کنم..

در مورد اخبار شهرستان بحث زیاد هست..
۵ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۱:۰۰ صبح
saman-mohamadi آفلاین
تیم شهریاریها

( 1 تشکر در 1 ارسال )
شماره ارسال: #7
Heart RE:پاسخ به انتقادهای شهریاری ها
خوش بختانه با وقتی که داشتم تونستم کلیه جواب هارو بخونم
از همه دوستان عزیز بابت پاسخ به این مطلب تشکروقدردانی میکنم .
وبه همین دلیل به تک تک پاسخ هاتون جواب میدم .

آقای سلیمانی : من هم از پاسخ شما به این مطلب تشکرمیکنم و برای شما آرزوی موفقیت میکنم .
........................................................................................................
آقای سلیمانی : 1: آیا شما اطلاع رسانی کردید یا نه ؟
وقتی جوان های شهریار نمی دانند که چنین سایتی هست دیگه انتظاری از آن ها نباید داشته
باشید .
2- اما کاربران اینترنتی در شهریار خوب این هم بستگی به خود شخص داره به شخصه من اصلا اهل چت
نیستم .اما نیامدن ان ها خوب این هم یک دلیلی
داره خوب حتما نیازهای آن ها در شهریاری ها رفع نمی شه که اینجا نمی یان شما باید بسنجید که
نیازهای آن ها چیست و بعد نیازهای آن هارو برطرف کنید تا آن ها اینجا بیان.
........................................................................................................
آقای سلیمانی : خوب پس بگید منظور شما یک فروشگاه تخصصی ورزشی هست خوب من در این باور بودم که شما یک فروشگاه مانند سایر فروشگاه های دیگر دارید ./
خوب من در قسمت انتقاد از فروشگاه ..... از محصولات شما خرید کردن و بعد بازپخش کردن شما هم همین کار رو بکنید اما نه همه محصولات شما محصولات فروشگاه های دیگر رو گلچین کنید و هرکدام که به نظر شما به درد فروشگاهتون میخوره در فروشگاه قرار دهید .
اما فرق در هر پرسه ای من با نظر شما موافقم .
اما در پاسخ به اخبار: موافق هستم با یک روزه نبودن اخبار .
اما فرمانداری : ما هم نگفتیم تمام اخبار آن ها را کپی کنید . باز هم این امر بازمیگردد به مدیربخش اخبار
سایت که چگونه اخباری را در بخش خبری قرار دهد .
. ......................................................................................................
موفق و پیروزباشید .

ارسال ایمیل انبوه

(آخرین تغییر در این ارسال: ۵ , ۴ , ۱۳۸۹ ۰۹:۰۲ صبح توسط saman-mohamadi.)
۹ , ۴ , ۱۳۸۸ ۰۹:۱۱ صبح
saman-mohamadi آفلاین
تیم شهریاریها

( 1 تشکر در 1 ارسال )
شماره ارسال: #8
لطفا قسمت هایی که باقی مونده رو پاسخ بدهید ./

ارسال ایمیل انبوه

(آخرین تغییر در این ارسال: ۵ , ۴ , ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ صبح توسط saman-mohamadi.)
۲۱ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۲:۵۰ عصر
admin آفلاین
مدیر سایت
Administrators

تشکرها : 5
( 0 تشکر در 0 ارسال )
شماره ارسال: #9
در مورد چی؟
۲۱ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ عصر
saman-mohamadi آفلاین
تیم شهریاریها

( 1 تشکر در 1 ارسال )
شماره ارسال: #10
درباره ی اون همه نظراتی که دادم فقط بعضی آنها رو پاسخ دادید بقیه موند ؟!

ارسال ایمیل انبوه

(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۱:۵۱ عصر توسط saman-mohamadi.)
۲۱ , ۴ , ۱۳۸۸ ۱۱:۴۹ عصر
ارسال پاسخ  ارسال موضوع