لطفاً وارد شويد يا ثبت‌نام كنيد برای ثبت نام فقط 1 دقیقه زمان نیاز دارید !

فروشگاه آموزشی ورزشی
[-]
آخرین ارسال کاربران | شهریاریها
اى احمد: کدام عيش گواراتراست؟
شروع کننده:Administrator آخرین ارسال توسط:Administrator پاسخ ها:0 همه چیز و همه جا - Wherever & Whatever مشاهده:2 زمان:دیروز
مژده ظهور از قول آیت الله بهجت
شروع کننده:Administrator آخرین ارسال توسط:Administrator پاسخ ها:0 همه چیز و همه جا - Wherever & Whatever مشاهده:4 زمان:دیروز
گفتاری از آيت‌الله العظمی بهجت(ره)در باره. آقائی و بزرگواری ائمه علیهم السلام
شروع کننده:Administrator آخرین ارسال توسط:Administrator پاسخ ها:0 همه چیز و همه جا - Wherever & Whatever مشاهده:6 زمان:۲۲ , ۱۲ , ۱۳۸۸
علامه جعفری و زیباترین دختر دنیا
شروع کننده:Administrator آخرین ارسال توسط:Administrator پاسخ ها:0 همه چیز و همه جا - Wherever & Whatever مشاهده:10 زمان:۲۲ , ۱۲ , ۱۳۸۸
بزرگترين مرجع ايميل ماركتينگ ايران راه اندازي شد .
شروع کننده:ANPEMarketing آخرین ارسال توسط:ANPEMarketing پاسخ ها:0 نرم افزار شهردید شهریار مشاهده:9 زمان:۲۰ , ۱۲ , ۱۳۸۸
" ترین" های سال 88
شروع کننده:Ganjineh آخرین ارسال توسط:Ganjineh پاسخ ها:0 اخبار و رویدادها - News and Events مشاهده:17 زمان:۱۹ , ۱۲ , ۱۳۸۸
حلقه محاصره سوختی ایران تنگ تر شد
شروع کننده:Ganjineh آخرین ارسال توسط:Ganjineh پاسخ ها:0 اخبار و رویدادها - News and Events مشاهده:13 زمان:۱۹ , ۱۲ , ۱۳۸۸
هيچ وقت دقت كرده ايد چرا؟
شروع کننده:Ganjineh آخرین ارسال توسط:Ganjineh پاسخ ها:0 فرهنگ - Culture مشاهده:16 زمان:۱۹ , ۱۲ , ۱۳۸۸
خواستگاری در ایران بدون گواهینامه ازدواج ممنوع می شود...!
شروع کننده:Ganjineh آخرین ارسال توسط:Ganjineh پاسخ ها:0 اخبار و رویدادها - News and Events مشاهده:13 زمان:۱۹ , ۱۲ , ۱۳۸۸
مهر مادری حد و مرز ندارد!
شروع کننده:Ganjineh آخرین ارسال توسط:Ganjineh پاسخ ها:0 اخبار و رویدادها - News and Events مشاهده:8 زمان:۱۹ , ۱۲ , ۱۳۸۸
Plugin By Hamed

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرد 32 زنه: پوشیدن لباس‌های نیمه عریان جزو كارهای كاملا
نویسنده پیام
Ganjineh آفلاین
قائم مقام تالار

تاریخ ثبت نام: آذر ۱۳۸۷
اعتبار: 1
شماره ارسال: #1
مرد 32 زنه: پوشیدن لباس‌های نیمه عریان جزو كارهای كاملا
[تصویر: qa9wmgwjae1zuy7tubpe.jpg]

یك شهرك نشین صهیونیست كه حدود 50 سال سن دارد و ساكن شهر "تل آویو" است، در حال حاضر 32 زن و 89 فرزند از آنان دارد.
این شهرك نشین صهیونیست كه "گویل راتزون" نام دارد دارای اندیشه‌های یهودی بسیار افراطی است، ادعا می‌كند كه تمام همسران وی از این كار او راضی هستند.

وی می‌گوید: من به همسرانم به هیچ وجه اجازه نمی دهم كه با مردان غریبه صحبت كنند و یا با خانواده‌های خودشان تماس بگیرند زیرا این كار حرام است!

"گویل راتزون" در ادامه می‌افزاید: خوردن گوشت، سیگار كشیدن و پوشیدن لباس های عریان و نیمه عریان جزو كارهای كاملا حرام است كه بر همسران من انجام آن ممنوع است.

نكته قابل توجه این است كه همسران این مرد یهودی معتقدند او "مخلص خدایی" و دارای "قدرتی الهی" است!

"راتزون" طی گفتگویی با شبكه دهم تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: برخی همسرانم فهمیده بودند كه می‌خواهم از آنان جدا شوم، از همین رو تصمیم گرفته بودند به طور دسته جمعی خودكشی كنند.

وی در ادامه افزود: هر یك از همسرانم در یك منطقه از "اسرائیل" زندگی می‌كنند و هر وقت كه من به دیدن آنها می‌روم، از روی عشق و علاقه‌ای كه به من دارند، حتی به وسیله كفش‌های من،خود را متبرك می‌كنند.

منبع: jahannews.com

برگرفته از مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
۱ , ۱۲ , ۱۳۸۷ ۰۶:۵۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
رهگذر آفلاین
Junior Member
**

تاریخ ثبت نام: ارد ۱۳۸۸
اعتبار: 0
شماره ارسال: #2
RE: مرد 32 زنه: پوشیدن لباس‌های نیمه عریان جزو كارهای كاملا
خرافات و جهل تقریبا در تمام ادیان و جوامع مذهبی حرف اول را میزند ومخصوص دین یا مذهب بخصوصی نیست

ایران ای سرای من................خاکت توتیای من
۲۱ , ۳ , ۱۳۸۸ ۰۵:۳۶ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ