بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع : چند انتقاد برای هرچهب بهتر شدن شهریاری ها
گیرنده : مدیران و کاربران سایت شهریاری ها
باسلام خدمت تمام کاربران ومدیران سایت شهریاریها
با توجه به این چند روزی که به سایت شهریاری ها می اومدم و یه نمه فعالیت میکردم یه چند تا انتقاد برای هرچه بهتر شدن این سایت میکنم که امیدوارم مدیران سایت اون رو به خاطر داشته و درصورت امکان عملی سازند .
- شهریاری ها آنطور که باید بازدید زیادی نداره ! پس مدیران این سایت در زمینه اطلاع رسانی باید فعال باشن .(البته این کار هم کردن من تو چند تا فروم دیدم که دارن تبلیغ میکنن) ولی بازم باید تبلیغ کنن .
- در صورت امکان قالب فروم رو عوض کنید (بستگی به نظر خودتون داره فقط من نظرمو گفتم )
- تو فروم قسمتی به نام تشکر وجود داره اونم لطفا فعال کنید .(تا جایی که من یادمه تو فروم خودم قسمت پلاگین ها گزینه های آخر _تنک یو_ بود که باید بروی گزینه فعال سازی کلیک کنید تا فعال شه #) thank you

- اگه میشه این امکان رو به وجود بیارید که کلماتی که در امضا کاربران است بیشتر باشند چون کاراکتراش خیلی کمه و نمی شه بیشتر از کاراکترهای ازقبل تعریف شده بیشتر نوشت .و نمی تواتن بیشتر از دو شکلک استفاده کرد .این امکان در سایر فروم ها وجود داره . لطفادر صورت امکان شما هم این کاراکترها،وشکلک هارو بیشتر کنید .
- چند تا شکلک جدید بزارید تو شکلک دونیتون !!!؟
- درفروم شهریاریها قسمت پرش در انجمن ، خیلی از موضوعات در اونجانیست کهاز مدیرای اصلی سایت درصورت امکان مطالب بیشتری را اضافه کنن به اون قسمت مانند : سیستمهای مدیرت محتوا سایت و وبلاگ ، سیستمهای عامل ، بازیهای کامپیوتری ، موبایل و گوشی همراه ، موسیقی ، ورزش ، برنامه نویسی ، گرافیک ، برق و الکترونیک و علم دانش و خیلی چیزهای دیگه .... . درصورتی که این قسمت هارو ایجاد می کنید منو مدیر اون قسمت ها کنید /

توفروم خودم در قسمت دسترسی سریع وگزینه اول اضافه کردن تالار جدید بود .
البته این ها زیر مجموعه های دارد که در صورتی که میخواهید در فروم وب سایت بزارید زیر مجموعه هاشم پیدا کنید وبزارید توش !!
- بازم شهریار این همه کافی نت داره چرا نمی رید آدرس سایتتونو بهشون بدبد بزنند بغل کامپیوتر ها تا ملت بیان تو سایتتون * مطمئنن به خاطر اینکه سایته شهرشونم که شده میان من خودم چون دیدم واسه شهرخودمونو دارم فعالیت میکنم مگر نه خودم 10تا بیشتر سایت و وبلاگ دارم که دوتاشون تو امضا من هست . #
- در سمت چپ ودر آلبوم عکس ها که نشون داده میشه عکسهاشو به روزکنید . یه هفته است اون آقا داره تو جعبه ها زردآلو میریزه ولی هنوز تموم نشده مگه چقدر میوه داره !!!!!!!
- بازم محصولات فروشگاهتون رو زیاد کنید؟ بازم اینا همشون که برای فوتبال و بسکتبال و بدنسازی هست از سایر فروشگاه ها الگو بگیرید ببینید چقدر محصول دارند >شما هم یه محصول ازشوم خرید کنید بعد از روشون کپی کنید بدید به ملت حالشو ببرن –از این جومونگ مومونگم بیارید =فروشتون زیاد میشه آخه جماعت دیونه جومونگن -< بازم بی خیال این محصولات ورزشی بشید محصولات جدید و نرم افزار وبازی بیارید نه این چرت وپرت ها که کسی هم اونطورکه باید نمی خره !!!؟؟بازم آخه کی میخواد داور فوتبال بشه که بیاید از شما سیدی بگیره تا یاد بگیره .....مطمئن باش اگر این جوری پیش بری هیچ کس ازت خرید نمیکنه بی خی خی فوتبال بابا محصولات جدید و بپا ؟؟؟؟!
- بازم اخبار سایتتون خیلی ضعیفه در روز هزار تا خبر توشهریار میشه ولی شما فقط از اون هزار تا دوتا شو میزارید تو سایتتون .
- بازم ارتباط متقابل به نهادهایی که تو شهریار هستن داشته باش تا هرخبری میشن بهتون ایمیل کنن یا خبرتون کنن که شماهم بزارید تو سایتتون . به خصوص با شهرداری ها – مطمئن باش اگر تو با روابط عمومی شهرداری ها اعلام کنی که من چنین سایتی دارم خدایی باهات همکاری میکنن و شاید حمایت مالی هم ازت بکنن چون داری آبروی شهریارو حفظ میکنی !
باید زبون داشته باشی روابط عمومی رو به .... بکشی تا حال کنه بهت پولم بده .
- بازم من همه قسمت های سایتتون رو دیدم خوبه فقط یه چند تا از قسمت ها مونده اون هارم ببینم نقطه نظرات مهندسیمو اعلام میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- اصلا حال کن ببین کی تا حالا این همه انتقاد کرده بود درباره ی سایت شهریاری ها
- سه روزه اومدم تو سایتون واستون ردیف کردم هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها همه چیزو حال کن ؟>!

هم انتقاد میکنم هم مشاوره میکنم اصلا همه کار میکنم من ..... .
یه کارت 5 ساعته پی کام گرفته بودم اونم تموم شد ای بابا .....این همه نوشته رو دارم در حین آنلاین بودن تایپ میکنم ای بابا بگید دیگه ....الان دیس شدم دارم تایپ میکنم ای بابا از صبح دارم تایپ میکنم کارتم تموم شد ولی نظرام تمام نشد . (در این نوشته حشو وتکرار وجود دارد –ویراستار هم هستم--)
خوب دیگه دستام خسته شد دیگه برم بازم هر وقت دیدم بلد نیستید سایتو اداره کنید میام میگم .

--------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیران وکاربران عزیز این فقط نقطه نظرات من بود
درصورتی که مدیران سایت این نظرات رو قبول دارن این هارو عملی کنن .
در ضمن من بیشتر این هارو به زبان طنز گفتم تا بهتر جا بیوفته .
همه اینها به خاطر این هست که دیدم این سایت با این همه هزینه گزاف طراحی شده حیفه که راکد و بدون هیچ گونه فعالیتی بمونه ..... مطمئنم که مدیرای این سایت این سایتو طراحی نکردن چون کار این ها نیست از این کارا بکنن .
خوب دیگه در صورتی که در قسمتی از این نوشته شوخی کردم یا حرف خنده داری زدم به حساب طنز کردن متن بکذارید .

هرکجا که شهریار نوشتم منظورم کلیه قسمت های شهرستان شهریار (باغستان – قدس – اندیشه –ملارد- فردوسیه –امیریه – وحیدیه و غیره ...) است .
ضمنا چقدر برای طراحی این سایت داده و هزینه کرده اید و چقدر از هور آنلاین گرفتید که تبلیغشو تو سایتتون قرار دادید .

دوستان من برای این پست خیلی زحمت کشیدم ویه کارت اینترنت 5 ساعتمو پاش گذاشتم پس کامل بخونید و نظرتونم در بارش بگید . ومدیرهای عزیز هم نظرشونو بگن و از خودشون دفاع کنن که تواین چند ماه و سال تو این سایت چی کار می کردند .!
(دارم از خنده قش میکنم که چرا دارم این کارو میکنم آخه به من چه !)

حالا ببینیم مدیرای سایت با معرفت هستند یا نه ؟
الان که متن هارو بردم تو آفیس 2007 ، دو صفحه و نیم هست این نوشته ها.

ضمنا تا چند روز آینده تو فروم مطلبی نگذارید تا این مطلب در ردیف اول اخبار قرار گیرد .
ضمنا مدیر سایت شهریاری ها لطفا در پیوندها وبلاگ بسیجییان شهریار رو لینک کنید .